maandag 31 december 2007

Laatste van het jaar...

Zo, de laatste km's (van mij toch) zijn gereden voor dit jaar. Donderdag waren we wat uitgedund (Gerard, Ritser, Oli en ikke), toch een aardig tochtje langs grote wegen zodat we rond half 9 al gewassen en geschoren in de sperre zaten.
Zaterdag zijn Guillaume en Oli met z'n 2tjes naar Leupegem geweest om daar 10 hellingen te gaan doen, aan hen om het verslagje op de blog te zetten...!!!
Zondagmorgen was ik zinnens om mee te rijden met die andere j........n maar ik was 3 minuten te laat, kzag de laatsten nog rijden maar aan de eerste driesprong de verkeerde gekozen en kben dan maar alleen gaan rijden, richting Zottegem, Brakel, Lierde, Ophasselt en zo terug naar Dievenput en kwam gelijk aan met de anderen. Dan een kleinigheid gedronken en tegen 13u thuis!

Voor de geïnteresseerden, gisteren was er een stratenloop in Wichelen, ons Belle heeft meegedaan en is gefinisht in 30min50sec op de 5km!

Zo jongens (en meisjes), dit was het dan voor dit jaar en hopelijk hebben we volgend jaar allemaal een scherp en fysisch supersterk jaar, maar vooral da we samen nog veel leute mogen maken (op gelijk welke manier!), want dat blijft toch het voornaamste!

Het beste vanavond en vannacht (in mijn geval werken tussen de zatte mensen!). Donderdag staat dé rit naar de Muur van Geraardsbergen op het menu en Guillaume zal voor een surprise zorgen!

Toedeloe en tot noste joar!

Geen opmerkingen: